• Program


    AZ ARANYHAJÚ KIRÁLYLÁNY - Majoros Ági Bábszínháza
    5

    AZ ARANYHAJÚ KIRÁLYLÁNY - Majoros Ági Bábszínháza

    Egyszemélyes előadás kicsiknek és nagyoknak

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. július 25. szombat, 11:00

    Az előadásból kiderül, hogy Szironka királykisasszony hogyan szabadul meg a keresztelői átoktól, és hogyan találja meg párját az életben a modern technika segítségével. Eleinte kopaszon éli életét, majd folytonosan növekvő aranyhajával küszködik. Szironka szerelme Timót kalandos útja során találkozik egy Rikkanccsal, Épkézlábbal, aki igen furcsa lény, a gonosz Délibáb tündér-keresztanyjával sőt még a hétfejű tündérrel is.Timót segítségével megszűnik az átok és Szironkának végre normális élete lehet, és persze, ahogy a mesék végén lenni szokott a hős elnyeri jutalmát, így Szironka és Timót egybekelnek.

    Az előadást az NKA támogatja.

    Író:Szabó Attila

    Az előadást 4 éves kortól ajánljuk.

    Ajánlatunk


    „Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

    Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet alakító Molière a színpadon rosszul lesz, és még aznap meghal.

    Ajánló


    Babaróka 3+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016