• Program


    Az Aranyműves boltja- elmélkedés a házasságról - OpeRandi

    Az Aranyműves boltja- elmélkedés a házasságról - OpeRandi

    A Várkert Bazár új sorozata az OpeRandi egy különleges találkozási forma, ahol szó esik tudományról, divatról, gasztronómiáról és sok egyéb hétköznapi témáról úgy, hogy a beszélgetéseket az opera közege inspirálja.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. február 22. szerda, 19:00

    Első alkalommal, februárban, a házasság hetéhez kapcsolódva egy izgalmas mű kerül elő az esten. Szent II. János Pál egykori műve olyan kérdéseket vet fel, mint, hogy honnan tudjuk, hogy összeillünk-e vagy meddig érdemes várni, míg a házasság mellett döntünk? Lángra lobbanthatjuk-e az egykori szerelmet, ha azt a hétköznapok mostanra kiradírozták? Mit jelent összetartozni és mit jelent tovább keresni? Van-e a jegygyűrűnek önmagában súlya? Mit jelent választani és igent mondani?

    A válaszokat a kérdésekre Karol Józef Wojtyła: Az aranyműves boltja című művén keresztül próbáluk megtalálni, amely a Magyar Állami Operaház és Vörösmarty Színház együttműködése által került a nagyközönség elé.

    A vendégek:

    Tóth Ildikó- színművész, a Vörösmarty Színház társulatának tagja

    Kállai Ernő-hegedűművész, a Magyar Állami Operaház első koncertmestere

    Bedő Imre- a Férfiak Klubja alapítója

    Bese Gergő atya-ifjúsági lelkipásztor

    Az OpeRandi talk show szerkesztő-műsorvezetője: Bátor Anna Daniela.

    Ajánlatunk


    Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

    „Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy a narratíva nagyon öntudatosan játszik el azokkal az életrajzi fantáziákkal, amelyek az idők során Shakespeare köré épültek.” (Adam Hooks)

    Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

    Ajánló


    Bősze Ádám 2019 őszén indította el „Nagy zenészek, nagy szerelmek” című előadás-sorozatát, mely a világ leghíresebb zeneszerzőinek magánéletéről, esetenként izgalmas…

    Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi…

    A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016