• Program


    T9 finisszázs - Az első bástya - Szubjektív tárlatvezetés Novák Péterrel

    T9 finisszázs - Az első bástya - Szubjektív tárlatvezetés Novák Péterrel

    Létezik egy izgalmas, rejtett terület a budai Várban, a Táncsics utca 9. szám alatt, amelyet a nagyközönség leginkább Táncsics Mihály író 1848-as kiszabadítása kapcsán ismer, hiszen az épület a ’48-49-es forradalom idején börtönként szolgált. Egyéb, izgalmas vonatkozásai nem közismertek.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. október 12. hétfő, 18:00

    A T9 – Az első bástya régészeti helyszínén Novák Péter színész-énekes kalauzolja végig az érdeklődőket egy különleges utazás keretében. Történeteket fog mesélni, melyeken keresztül a látogatók is megélhetik majd az Erdélyi bástya történelmének mindennapjait, és mindeközben elképzelhetik, milyen volt az élet 500 éve.

    Esőnap nincs.

    Ajánlatunk


    Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek a helyzetükkel? Mi történik, ha a megannyi dolgozat javítása vagy az iskolai kirándulás kihat a pedagógus magánéletére?

    musical két részben

    A Győri Filharmonikus Zenekar sikertörténetébe biztos beleégett egy dátum: 2009, amikor a legendás olasz filmzeneszerző-karmesterrel, az Oscar-díjas Ennio Morricone-val nagysikerű távol-keleti és európai turnén vett részt.

    Ajánló


    „Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016