• Program


    Az ember és az erdő csendje, Dr. Krassay László előadása

    Az ember és az erdő csendje, Dr. Krassay László előadása

    Gödöllői Akadémia 2020. 1. félév 4. előadása
    F62 Rendezvény- és kiállítóterem
    Esemény kezdése: 2020. 04. 03. (péntek) 16.00

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. április 3. péntek, 16:00

    "Ezen a délutánon az erdőről, néhány különleges fáról és az emberről szeretnék beszélni. Velünk lesznek írók, költők, festők, akik gondolatokkal és történetekkel gazdagítanak bennünket, és talán a művészetükkel megsejtetik a csend titkát is. Hamvas Béla, Móra Ferenc, Fekete István, Szinnyei Merse Pál és a többiek társaságában rácsodálkozhatunk az erdő összetett világára, a fák életére és emberi arculatára, valamint az alkotó és az akadályokat legyőző emberre. Csendre nyíló ablakokból láthatjuk őket, és együtt kitekintve mienk lehet a művészi szép élménye is. A vers és próza, színek és formák mozaikjaiból összerendezett előadásra szeretettel hívom az érdeklődőket."

     

    Ajánlatunk


    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

    Az interjúitokban ugattok a rendszer és a hatalom ellen. Az előadásaitok pedig ugyanazt a világot képviselik, ugyanannak a világnak a részei, amitől egyébként annyira szabadulnátok. A ti művészetetek ágyazott meg a politikának.

    Ajánló


    A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

    Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

    Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016