• Program


    Az ember tragédiája

    Az ember tragédiája

    Madách drámai költeménye olyan alapmű, amelyet időről időre újra elővesz az ember. Gimnazistaként talán leginkább Lucifer vagányságával azonosulunk, később pedig sorra szembesülünk mindazokkal a sorskérdésekkel, választási lehetőségekkel és lehetetlenségekkel, amelyek Ádám útját olyan nehézzé és ismerőssé teszik..

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. április 27. szerda, 11:30

    Madách Imre: Az ember tragédiája
    Drámai költemény bábokkal

    Madách drámai költeménye olyan alapmű, amelyet időről időre újra elővesz az ember. Gimnazistaként talán leginkább Lucifer vagányságával azonosulunk, később pedig sorra szembesülünk mindazokkal a sorskérdésekkel, választási lehetőségekkel és lehetetlenségekkel, amelyek Ádám útját olyan nehézzé és ismerőssé teszik. A történelmi színek váltakozása, az érvek és ellenérvek összefeszülése mást mond egy 16, és mást egy 70 éves embernek, és minden lehetséges olvasata egyformán érvényes. Fontosnak tartom, hogy ez a darab mindig repertoáron legyen Budapesten, hogy minden újabb generáció megnézhesse. Ezért újítottuk fel Garas Dezső kiváló rendezését.

    Meczner János igazgató

    110 perc egy szünettel
    Ajánlott életkor: 14+

    Csoportok számára Mozgató program is elérhető.

     

    Ajánlatunk


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Ajánló


    Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016