• Program


    Az én szobám
    4

    Az én szobám

    Elfelejtettem a férfiakat, a házakat, ahol éltem, a ruháimat, az anyámat. Az vagyok, ami itt nincs. Fikció vagyok, nem létező. Persze tökéletesen mindegy. Csak azért beszélek erről, hogy beszéljek valamiről. Beszélni kell. Bárkit bármikor eljátszok, kivéve magamat, ez a tévelygő szerep nem megy..

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. október 20. kedd, 19:15

    AZ ÉN SZOBÁM
    Önmegcsömörléstörténet

    „Elfelejtettem a férfiakat, a házakat, ahol éltem, a ruháimat, az anyámat. Az vagyok, ami itt nincs. Fikció vagyok, nem létező. Persze tökéletesen mindegy. Csak azért beszélek erről, hogy beszéljek valamiről. Beszélni kell.
    Bárkit bármikor eljátszok, kivéve magamat, ez a tévelygő szerep nem megy. Magamat valaki másnak kéne eljátszani. Ahhoz pedig nincs is rám szükség.”

    Játssza:
    HATSZUMOMO - Veszelovszki Janka e.h.

    Dramaturg: Holczer Sára, Sahin-Tóth Sára
    Díszlet, jelmez: Elek Lucia
    Koreográfus: Vadász Krisztina e.h.
    Rendezőasszisztens: Szabó Regina
    Rendező: Pécz Roland

    Arthur Golden Egy gésa emlékiratai c. regénye nyomán

    Ajánlatunk


    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    zenés játék két részben

    Az elegáns londoni szőrmeszalonban Gilbert, a felfuvalkodott társtulajdonos, felesége távollétében, a hódítás reményében nercbundát készül ajándékozni Janienek, az egzotikus szépségnek. Tervének többek között az is akadálya, hogy Janie férje, feltehetőleg erősen gyanakodna, ha felesége egy tízezer fontos bundában állítana haza. A nőügyekben páratlanul találékony Gilbert beindítja a megoldás gépezetét, aminek következtében elképesztő események kezdik gyors ütemben követni egymást.

    Ajánló


    Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a…

    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016