• Program


    AZ IGAZMONDÓ JUHÁSZ ÉS MÁS BOLONDOS MESÉK
    4

    AZ IGAZMONDÓ JUHÁSZ ÉS MÁS BOLONDOS MESÉK

    A három népmese középpontjában “bolondos” történetek állnak, mint például a Benedek Elek gyűjtésében megtalálható Bolond Istók. Mindannyiunk emlékei között ott vannak a nagy mesegyűjtő, mesemondó csodásan illusztrált könyvei, ezeken nőttünk fel, s ezeket adjuk át gyermekeinknek is.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. december 14. kedd, 14:00

    Napsugár Bábszínház
    Az igazmondó juhász és más bolondos mesék
    báb mesejáték

    A magyar népmesékben a bolondok visszatérő, közkedvelt szereplők. Kiváló lehetőséget adnak e tréfás mesék az egyes személyiségtípusok kifigurázására, jellemrajzok észrevétlen ábrázolására. A mese végén pedig még az is kiderülhet, hogy a “bolondnak” van a legtöbb esze. Olyan előadás ez, melyben vásári hangulatot teremtve szórakoztatjuk közönségünket.

    Rendező: Czipott Gábor
    Tervező: Lenkefi Zoltán

    Játsszák: Balázs Csongor, Czumbil Örs, Lovas Gábor

    4 éves kortól
    Az előadás hossza: egy felvonás, 1 óra 10 perc

    Ajánlatunk


    Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

    Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016