• Program


    Az öldöklés istene
    2

    Az öldöklés istene

    Az egyik házaspár kisfia bottal kiveri a másik házaspár kisfiának két fogát. Ám a szülők nem esnek egymásnak, hanem leülnek, hogy civilizáltan és kulturáltan megbeszéljék a dolgot, elrendezzék az elrendezni valókat, és átgondolják a teendőket.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. június 24. péntek, 19:00

     

     

    A Szolnoki Szigligeti Színház 

    2021-2022-es évadának második színműhelyi bemutatója

    2021. október 16-án (szombaton) 19 órakor

    Yasmina Reza: Az öldöklés Istene

    színmű egy részben

    fordította: Bognár Róbert

    Szereposztás:

    Véronique Houllié: Radó Denise

    Michel Houllié: Molnár László

    Annette Reille: Molnár Nikolett

    Alain Reille: Barabás Botond

    Díszlettervező: Cristian Marin

    Jelmeztervező: Cristian Marin

    Tolmács: Andrészek István

    Ügyelő. Bachmann Márta

    Súgó és asszisztens: László Zsuzsa

    Dramaturg: Vörös Róbert

    Rendező: Sorin Militaru

    Próbák kezdete: 2021. augusztus 31.

    Bemutató: 2021. október 16.  (színműhely)

    Bemutató: 2021. október 16.

    Az egyik házaspár kisfia bottal kiveri a másik házaspár kisfiának két fogát. Ám a szülők nem esnek egymásnak, hanem leülnek, hogy civilizáltan és kulturáltan megbeszéljék a dolgot, elrendezzék az elrendezni valókat, és átgondolják a teendőket. De kiderül, hogy semmivel sem jobbak, mint gyerekeik. „Az öldöklés istene” megkísérti őket, és korántsem váratlanul egymásnak esnek. Négy nagyszerű színésznek ad lehetőséget a szerzőnő, hogy játékosságukat, humorukat, színészi gazdagságukat, temperamentumukat és virtuozitásukat megmutathassák e bohózatban. 

    Yasmina Reza bámulatos és merész humorát és stílusát az egész világ csodálja. Az öldöklés istenéből Roman Polanski készített nagyhatású filmet. 

    A szolnoki előadás rendezője az a román származású Sorin Militaru: színházrendező, tévé- és filmrendező, producer, aki magyar nyelvterületen a legtöbbet foglalkoztatott román színházi rendezők egyike, a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának tagja. Nem ismeretlen a szolnoki nézőknek, hiszen több előadást is rendezett már nálunk. Az egyik legemlékezetesebbje Örkény István Macskajátéka volt, Almási Évával a főszerepben. 

    Ajánlatunk


    A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    Ajánló


    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

    Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016