• Program


    zzOperettszínház
 csillagai az idősekért

    zzOperettszínház csillagai az idősekért

    A MIDAL és a Budapesti Operettszínház estjén musicalekből, zenés színházi előadásokból és a legnagyobb slágerekből hallhatnak válogatást a teátrum sztárjainak előadásában.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. november 12. hétfő, 19:00

    A Művészek az Idősekért Alapítvány (MIDAL) egy olyan művészek és művészetet kedvelő civilek kezdeményezéséből alapított nonprofit, civil szervezet, melynek hitvallása, hogy eljuttassa a magyar kultúrát azokhoz a rászoruló, idős emberekhez, akiknek anyagi körülményeik miatt annak finanszírozása nehézségbe ütközik.

    Ön a belépőjének megvásárlásával és a Budapesti Operettszínház segítségével Támogatóvá lép elő, amit ezúton is köszönünk! Köszönjük továbbá a fellépő művészeknek, hogy csatlakoztak hozzánk és fellépésükkel is támogatják nemes célkitűzésünket!

    A MIDAL és a Budapesti Operettszínház estjén musicalekből, zenés színházi előadásokból és a legnagyobb slágerekből hallhatnak válogatást a teátrum sztárjainak előadásában:
    Dolhai Attila
    Fischl Mónika
    Janza Kata
    Szabó P. Szilveszter

    Közreműködik a Sturcz Szmollbend.    

    Ajánlatunk


    Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

    Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul e kifejezetten megrendítő téma felé. Egy olyan közösség életébe nyerünk bepillantást, akik mindig is jól megfértek egymással, kivéve a történelemnek abban a négy évben, amikor a hatalom erőszakkal beleszólt az életükbe.

    Ajánló


    A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai…

    Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016