• Program


    Az ország legszebb báljai – Tematikus séta a Pesti Vigadóban

    Az ország legszebb báljai – Tematikus séta a Pesti Vigadóban

    Először képzeljen el egy House of Worth selyem estélyi ruhát egyenesen Franciaországból, légies csipkével, megannyi hímzett dísszel és könnyeden libbenő, földig érő fodorral… Ezekre a társas összejövetelekre csak meghívóval lehetett bejutni.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 27. vasárnap, 12:00

    Tematikus séta - A korabeli bálok kulisszatitkairól, megdöbbentő díszleteiről és mendemondáiról most épülettörténeti sétákon keresztül mesélünk Önöknek!

    A fényűző báloknak és a csodás ruhaköltemények már a 19. század második felétől otthonául szolgált a Pesti Vigadó.

    Először képzeljen el egy House of Worth selyem estélyi ruhát egyenesen Franciaországból, légies csipkével, megannyi hímzett dísszel és könnyeden libbenő, földig érő fodorral… Ezekre a társas összejövetelekre csak meghívóval lehetett bejutni. A bálon a hölgyek a legújabb divatnak megfelelő ruhakölteményekben jelentek meg. Az estélyen ilyenkor a férfiaknak kötelező a fekete szmoking, a nőknél pedig a nagyestélyi viselete.

    Boák, tollak, laza szabásvonalak, elegancia, meghökkentő díszletek, szuperprodukciók és sztárvendégek töltötték meg a Vigadó impozáns báli termét, a Dísztermet.

    Az 1-1,5 órás, kiscsoportos rendhagyó épülettörténeti sétákon ezeket az eseményeket idézzük fel Önökkel együtt! Sétáinkon a kellemes és biztonságos élményszerzés okán az itt olvasható szabályokat és javaslatokat léptettük életbe.

    Ajánlatunk


    A Győri Filharmonikus Zenekar sikertörténetébe biztos beleégett egy dátum: 2009, amikor a legendás olasz filmzeneszerző-karmesterrel, az Oscar-díjas Ennio Morricone-val nagysikerű távol-keleti és európai turnén vett részt.

    Angélique Kidjo dalaiban szívesen működnek közre a jazz, a soul, a pop világsztárjai, és ugyanúgy örömmel dolgozik együtt fiatal producerekkel, mint ahogyan nekiáll egy az egyben feldolgozni egy klasszikus Talking Heads-albumot. Hatalmas és befolyásos zenei és emberi nagyság - látni és hallani kell!

    Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

    Ajánló


    Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a…

    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016