• Program


    Az Úr kutyái a Nyulak szigetén

    Az Úr kutyái a Nyulak szigetén

    Gyere el várostörténeti sétánkra, amelynek keretén belül megismerheted a Margit-szigeti domonkos apácakolostor, a domonkos rend, és Szent Margit életének történetét! Kutyabarát séta!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. április 24. vasárnap, 11:00

    Az Úr kutyái a Nyulak szigetén

    Miért öltek meg egy Árpád-házi herceget a Margit-szigeten, és hol őrzik ma a csontjait? Hogyan élte kolostori életét Szent Margit? Vajon hogyan találták meg V. István halotti koronáját? Tudod-e, ki a csillagászok védőszentje?

    Találkozó: 26-os busz Szabadtéri Színpad megálló, Víztorony felőli oldal. A séta időtartama 1,5 - 2 óra.

    Kérjük, folyamatosan kövessék az esemény bejegyzéseit, mert ott adunk tájékoztatást arról, ha a program valamilyen okból elmarad!

    Ajánlatunk


    Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

    A "Paris! The Show" egy magával ragadó történetet mesél el a közönségnek, amely Párizs varázslatos városában játszódik.Ez a látványos produkció, amely közvetlenül Franciaországból érkezik, a háború utáni korszak legnagyobb francia dalai előtt tiszteleg.Tartson velünk a Paris The Show előadásán, ahol a zene, a romantika és Párizs szelleme egy felejthetetlen színházi utazásban elevenedik meg.

    Ajánló


    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

    Otto Hahn német kémikus éppen a Nobel-díj átvételére készül 1946-ban Stockholmban. Pár órával a ceremónia előtt szállodai lakosztályába betoppan Lise…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016