• Program


    BABASZÍNHÁZ: BAJDABÁ TÖRTÉNETEI

    BABASZÍNHÁZ: BAJDABÁ TÖRTÉNETEI

    BAJDABÁ TÖRTÉNETEI
    a Színes Falu Csoport előadása

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. február 15. kedd, 10:00

    A mese egy szorgalmas asszonyról és lusta férjéről, Bajdabáról szól. A lusta férjet semmi más nem érdekli csak az örökös játék és tréfálkozás, amit a feleség nagyon jól tud. Ezért, hogy férjét rávegye egy kis munkára, különböző bábmesékkel szórakoztatja, amibe persze a férj is bekapcsolódik. Közös játékaik során megelevenedik a leleményes kakaska kalandja, kecskemama és a farkas története és az oktondi majom és a bölcs békák meséje. A vidám történetet hangulatos zene kíséri.

    Játsszák: Krista Anita és Tatai Zsolt

    Ajánlatunk


    Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó történetben a nyomozás a két nő belső világába vezet.

    A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

    Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

    Ajánló


    Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016