• Program


    Bacsó-Dés-Fenyvesi-Szandai Liberation Quartet
    4

    Bacsó-Dés-Fenyvesi-Szandai Liberation Quartet

    A magyar jazz középgenerációjában meghatározó szerepet játszó művészek találkozója az Opus Jazz Club színpadán igazán érdekes és egyedi estének ígérkezik.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. január 7. kedd, 20:00

    Bacsó-Dés-Fenyvesi-Szandai Liberation Quartet
    Először az Opusban

    Közreműködik:

        Bacsó Kristóf - szaxofon
        Dés András - ütőhangszerek, elektronika
        Fenyvesi Márton - gitár, elektronika
        Szandai Mátyás - nagybőgő

    A magyar jazz középgenerációjában meghatározó szerepet játszó művészek találkozója az Opus Jazz Club színpadán igazán érdekes és egyedi estének ígérkezik. Mind a négy muzsikus saját útját járja, olyannyira, hogy míg Bacsó és Fenyvesi Budapesten, Dés Bécsben, addig Szandai Franciaországban él. Ennek ellenére számos hazai és nemzetközi projektben vesznek és vettek részt közösen az elmúlt évtizedben, legyen elég csupán a Bacsó Kristóf Quartet, a Szandai Mátyás Quintet vagy a legendás Konzervnyitó Akciócsoport nevét említenünk. Ezen az estén mindenki saját elképzelését teszi bele a közös repertoárba, melynek eredményeként egy rendkívül izgalmas és sokszínű zenei élménnyel – egyben egy szárnyaló ‘all-stars’ gálával – lesz gazdagabb a közönség az Opus évnyitó koncertjén.

    A koncert az NKA Hangfoglaló Program támogatásával valósul meg.

    Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
    Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
    Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

    Ajánlatunk


    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

    Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

    Ajánló


    Három budapesti színész egy – azóta bezárt – színház Trianonról szóló díszelőadásán külhoni, délvidéki kollégákkal találkozik a nyílt színen. A…

    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

    A Ferencsik bérlet koncertjein a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a bécsi klasszikához illőn csökkentett létszámmal lép pódiumra. A záróesten mindehhez még…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016