• Program


    BACSÓ KRISTÓF QUARTET, AKOSH S. UNIT

    BACSÓ KRISTÓF QUARTET, AKOSH S. UNIT

    Az egyik legsokoldalúbb magyar szaxofonos Bacsó Kristóf szintén többször fellépett már az elmúlt években a Pécsen, azonban – a pécsi közönség által jól ismert – Oláh Kálmánnal létrehozott quartetjét most hallhatja először a közönség a Fonó színpadán.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. május 31. péntek, 20:00

    A quartet repertoárja főként Bacsó és Oláh kompozícióiból áll, melyek a mainstream jazz, a magyar népzenei örökség és a kortárs klasszikus zene stíluselemeit is rendkívül avatott módon, új minőséget létrehozva illeszti egyedi zenei koncepcióba. Nagybőgőn az ország egyik legkeresetteb muzsikusa Barcza Horváth játszik, dobokon a kiváló fiatal tehetség Gyárfás Attila működik közre.

    Bacsó legutóbbi albuma Pannon Blue címmel jelent meg a BMC Records kiadásában, amely 2017-ben elnyerte a Gramofon magazin „Az év magyar jazzlemeze” díját. Részben erről a lemezről is hallhat darabokat a Metronóm Klub közönsége május 23-án, mely felejthetetlen koncertnek ígérkezik a klub éves programjában.

     

    Bacsó Kristóf Quartet:

    Bacsó Kristóf – szaxofon
    Oláh Kálmán – zongora
    Barcza Horváth József – nagybőgő
    Gyárfás Attila – dobok

    Ajánlatunk


    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

    Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Ajánló


    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016