• Program


    BACSÓ KRISTÓF QUARTET, AKOSH S. UNIT

    BACSÓ KRISTÓF QUARTET, AKOSH S. UNIT

    Az egyik legsokoldalúbb magyar szaxofonos Bacsó Kristóf szintén többször fellépett már az elmúlt években a Pécsen, azonban – a pécsi közönség által jól ismert – Oláh Kálmánnal létrehozott quartetjét most hallhatja először a közönség a Fonó színpadán.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. május 31. péntek, 20:00

    A quartet repertoárja főként Bacsó és Oláh kompozícióiból áll, melyek a mainstream jazz, a magyar népzenei örökség és a kortárs klasszikus zene stíluselemeit is rendkívül avatott módon, új minőséget létrehozva illeszti egyedi zenei koncepcióba. Nagybőgőn az ország egyik legkeresetteb muzsikusa Barcza Horváth játszik, dobokon a kiváló fiatal tehetség Gyárfás Attila működik közre.

    Bacsó legutóbbi albuma Pannon Blue címmel jelent meg a BMC Records kiadásában, amely 2017-ben elnyerte a Gramofon magazin „Az év magyar jazzlemeze” díját. Részben erről a lemezről is hallhat darabokat a Metronóm Klub közönsége május 23-án, mely felejthetetlen koncertnek ígérkezik a klub éves programjában.

     

    Bacsó Kristóf Quartet:

    Bacsó Kristóf – szaxofon
    Oláh Kálmán – zongora
    Barcza Horváth József – nagybőgő
    Gyárfás Attila – dobok

    Ajánlatunk


    A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Ajánló


    Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

    Angélique Kidjo dalaiban szívesen működnek közre a jazz, a soul, a pop világsztárjai, és ugyanúgy örömmel dolgozik együtt fiatal producerekkel,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016