• Program


    Bakáts Feszt - Csehov: De mi lett a nővel?

    Bakáts Feszt - Csehov: De mi lett a nővel?

    Csehov: De mi lett a nővel?
    férfimese egy részben
    Író: Anton Pavlovics Csehov


     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 24. péntek, 21:00

    E különös dramaturgiájú előadásban, mely Csehov elbeszéléseinek helyzeteire épül, szerelmek és csalódások, kivégzések és foghúzások, öngyilkosságok és ellenvonatok kavarognak Irina Bikulina ártatlan, mégis felkavaróan buja, szenvedélyes alakja körül. A játék végén minden titokra fény derül – a legvégsőre is - és megelevenedik a férfivágy örök tárgya, az a bizonyos legendás nő.

    „A játék ősi törvényei szerint szerveződik minden. Úgy játszik Gyabronka, Horváth, Honti (na és Kiss rendező), mint a gyerekek. Komolyan, könnyedén, hittel. Alakítanak és jeleznek. Átlényegülnek és kikukkantanak szerepeikből. S a nézők hisznek nekik. Egy szempillantás: civil hangból átváltanak szerepre, oda és vissza. Magukkal sodornak: látjuk, amit látnak, hisszük, amit hisznek. Szeretik a nézőket.” (Molnár Gál Péter)

    A színházi előadásokra jegyek az interticket.hu országos hálózatán, a Pinceszínház (H-P 9-17), valamint az FMK (H-P 9-17) jegypénztárában vásárolhatók.
    A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.
    Jegyár: 1 000 Ft
    Kedvezményes jegyár : 500 Ft
    Kedvezményes jegyek ferencvárosi lakosoknak ferencvárosi lakcímkártyával, valamint nyugdíjasok és diákok részére csak személyesen vásárolható.

    Jegyeiket kérjük kinyomtatva hozzák magukkal!

    Ajánlatunk


    Kökény Attila és Rakonczai Viktor 2022-ben újra "egymásra találtak" és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek, melynek első nyilvános előadása Debrecenben volt a Református Nagytemplomban.

    A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

    Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

    Ajánló


    A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha…

    Az előadásban megidézett kor egybeesik A hattyúk tava ősbemutatójának idejével (1877). Ugyanakkor a XIX. század második fele az elburjánzó elmegyógyintézetek,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016