• Program


    Balfácánt vacsorára.
    8

    Balfácánt vacsorára.

    A milliomos könyvkiadó – Pierre Brochant – és unatkozó barátai különös vacsorákat szerveznek: mindenki hoz magával egy balfácánt, és aki a legnagyobbat hozza, jutalmat kap.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. június 24. csütörtök, 19:00

    Nagy formátumú hülyét találni persze rettenetesen nehéz, de az este különlegesnek ígérkezik: a tökkelütött búgócsigagyűjtő után a megszállott makettépítő, Francois Pignon személyében fölbukkan a láthatáron egy világbajnok barom. Az előjelek azonban nem kedvezőek: Brochant úrnak egy rossz mozdulattől becsípődik a dereka, felesége váratlanul lelép, de mielőtt a sorozatos csapások miatt a meghívást lemondhatná, a balfácán megérkezik, és ami még nagyobb baj: nagyon lelkes. Egy biztos: ez a vacsora örökre emlékezetes marad.

    A Balfácánt vacsorára! című komédia 1993-ban íródott, és a párizsi Varieté színház színpadán mutatták be Claude Brasseur és Jacques Villeret közreműködésével, Pierre Mondy rendezésében. Franciaországban hatalmas sikert aratott, így Dilisek vacsorája címmel a filmváltozat is hamarosan követte a színházi premiert. 

    Ajánló:
    A baráti társaságban elköltött könnyű, jó borokkal tálalt vacsoránál talán egy jobb dolog létezik: ha mindezt színház után fogyasztjuk el. Ez a francia vígjáték nem fekszi meg a gyomrunkat, de a rekeszizmainkat biztosan megdolgoztatja. Jó szórakozást kívánok hozzá mindenkinek!
    Mikes Márk, sommelier, gasztroblogger
     

    Szereposztás:

    Pierre             Józsa Richárd
    Francois         Lipics Zsolt
    Christine        Györfi Anna
    Marléne          Stubendek Katalin
    Cheval            Urbán Tibor
    Leblanc           Vidákovics Szláven
    Archambaud   Rázga Miklós


    Díszlettervező: Horesnyi Balázs
    Jelmeztervező: Horváth Kata
    Rendezőasszisztens: Ahmann Tímea
    Súgó: Juhász Piroska
    Ügyelő: Háber László

    Ajánlatunk


    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

    bohózat két felvonásban

    Ajánló


    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

    A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016