• Program


    Balogh Kálmán Cimbalogh Trió
    2

    Balogh Kálmán Cimbalogh Trió

    A Cimbalogh Trió repertoárja szinte az összes Kárpát-medencei zenei dialektust bejárja. Önfeledten húzzák a szatmárit talpalávalónak, hogy azután mély történelmi rétegeket villantsanak fel egy klezmer számban, és végül boogie-woogie kíséretbe oldják fel a decsi verbunkost. Zenéjük velejét az ördöngös virtuozitás mellett a felszabadult zenei humor, sőt, önirónia adja.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 25. szombat, 20:00

    Balogh Kálmán Cimbalogh Trió

    Közreműködik:
    Balogh Kálmán - cimbalom
    Lakatos Róbert - brácsa, hegedű
    Novák Csaba - nagybőgő

    Balogh Kálmán sok különböző zenekarban bizonyította már, milyen kiváló és sokoldalú művésze a cimbalomnak. A Cimbalogh Trió elnevezésű formációjában – lévén az három tagú – többi zenekarához mérten is kiemelten nagy szerep jut az egyes hangszereknek. Lakatos Róbert a zenekar hegedűse, aki brácsán is kiváló, egyben a méltán népszerű Rév együttes vezetője, amely szülővárosáról, Révkomáromról kapta a nevét. Lakatos a zenekar többi tagjához hasonlóan a kísérő és a szóló szerepet váltogatja hangszerén. A bőgős Novák Csaba ugyanakkora tekintélyt vívott ki magának a világzene terén, mint az autentikus népzenét játszó zenekarokban, kiváló hangszereléseket készített, rengeteg zenekarba és énekes produkció kíséretébe hívják.

    A Cimbalogh Trió zenéje legalább olyan játékos, mint a formáció elnevezése. Repertoárjukban szinte az összes Kárpát-medencei zenei dialektust bejárják. Önfeledten húzzák a szatmárit talpalávalónak, hogy azután mély történelmi rétegeket villantsanak fel egy klezmer számban, és végül boogie-woogie kíséretbe oldják fel a decsi verbunkost. Zenéjük velejét az ördöngös virtuozitás mellett a felszabadult zenei humor, sőt, önirónia adja.

    Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
    Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
    Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

    Ajánlatunk


    Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

    Ajánló


    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016