• Program


    Barabás Lőrinc: Metamorfózis

    Barabás Lőrinc: Metamorfózis

    A koncert első felében Barabás Lőrinc legújabb, Algorythms című szólólemezéről játszik, majd a Metamorfózis ősbemutatója következik.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. október 19. szombat, 20:00

    Barabás Lőrinc: Metamorfózis

    Barabás Lőrinc az Eklektrickel a popzenében teremtett új stílust, kvartettjével mindössze két év alatt került a hazai jazzszíntér élvonalába, szólóanyagával pedig immár ötödször turnézik az Egyesült Államokban. Az utóbbi időben komolyzenei kompozíción dolgozott, melyet a Budapest Chamber Sinfonietta mutat be a közönségnek.

    „A többtételes mű nem egy konkrét történetet mesél el, hanem különböző hangulatokat, életérzéseket jelenít meg. Eddigi zeneszerzői tevékenységem során apró vázlatok, ötletek sokaságát formáltam hol a kvartett, hol a szólószettem hangszereire, de a szimfonikus zenekar hangzása is régóta foglalkoztat. Jegyzeteim között nagyon sok ötlet, hangzás, dallam gyűlt össze, amelyeket egy erre a felállásra komponált műben fogok most megvalósítani.” (Barabás Lőrinc)

    A koncert első felében Barabás Lőrinc legújabb, Algorythms című szólólemezéről játszik, majd a Metamorfózis ősbemutatója következik.

    Közreműködik:  Budapest Chamber Sinfonietta
    Művészeti vezető:  Veér Csongor

    Ajánlatunk


    Az egyik legismertebb magyar gyerekszerző, Berg Judit gondozásában és Agócs Írisz rajzaival megjelent Maszat mesesorozat színházi adaptációja, amely 2009 óta az egyik legkedveltebb mese a kisgyermekek körében.

    A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

    Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben is gazdag, különleges előadásban.

    Ajánló


    19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

    Akár egy Agatha Christie krimi a Szex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új…

    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016