• Program


    Barabás Lőrinc: Metamorfózis

    Barabás Lőrinc: Metamorfózis

    A koncert első felében Barabás Lőrinc legújabb, Algorythms című szólólemezéről játszik, majd a Metamorfózis ősbemutatója következik.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. október 19. szombat, 20:00

    Barabás Lőrinc: Metamorfózis

    Barabás Lőrinc az Eklektrickel a popzenében teremtett új stílust, kvartettjével mindössze két év alatt került a hazai jazzszíntér élvonalába, szólóanyagával pedig immár ötödször turnézik az Egyesült Államokban. Az utóbbi időben komolyzenei kompozíción dolgozott, melyet a Budapest Chamber Sinfonietta mutat be a közönségnek.

    „A többtételes mű nem egy konkrét történetet mesél el, hanem különböző hangulatokat, életérzéseket jelenít meg. Eddigi zeneszerzői tevékenységem során apró vázlatok, ötletek sokaságát formáltam hol a kvartett, hol a szólószettem hangszereire, de a szimfonikus zenekar hangzása is régóta foglalkoztat. Jegyzeteim között nagyon sok ötlet, hangzás, dallam gyűlt össze, amelyeket egy erre a felállásra komponált műben fogok most megvalósítani.” (Barabás Lőrinc)

    A koncert első felében Barabás Lőrinc legújabb, Algorythms című szólólemezéről játszik, majd a Metamorfózis ősbemutatója következik.

    Közreműködik:  Budapest Chamber Sinfonietta
    Művészeti vezető:  Veér Csongor

    Ajánlatunk


    Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

    A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016