• Program


    Barozda - népzene és régizene koncert

    Barozda - népzene és régizene koncert

    Barozda - népzene és régizene koncert

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. november 21. vasárnap, 17:00

    Az 1976-ban alakult Barozda együttes idén ünnepli fennállásának 45. évfordulóját. Alapító tagjai (Bokor Imre, Pávai István és Simó József zenészek és Györfi Erzsébet énekes) zenész barátok közreműködésével jubileumi koncertet adnak ez alkalomból a Hagyományok Háza Átriumában.

    A zenekar meghatározó szerepet töltött be az erdélyi táncházmozgalomban, számos táncházban házigazda muzsikosok voltak. Ezen kívül a Csíkszeredában minden évben megrendezett Régizene Fesztivál elindítása is az ő nevükhöz köthető, ugyanis a népzenével párhuzamosan az erdélyi magyar régizene felkutatásával és népszerűsítésével is foglalkoztak a zenekar tagjai.

    Jelenleg a muzsikusok a szélrózsa minden irányába szétszéledtek, az együttes magja Svédországban telepedett le, de számos alkalommal összejönnek muzsikálni, határokon innen és túl.

    Ajánlatunk


    2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

    „Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

    1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy... karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

    Ajánló


    Angélique Kidjo dalaiban szívesen működnek közre a jazz, a soul, a pop világsztárjai, és ugyanúgy örömmel dolgozik együtt fiatal producerekkel,…

    Ken Ludwig: Primadonnák Bohózat 2 részben

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016