• Program


    Bartók Világverseny - zeneszerzőverseny eredményhirdetés és gálakoncert

    Bartók Világverseny - zeneszerzőverseny eredményhirdetés és gálakoncert

    Bartók Világverseny - Zeneszerzőverseny
    Eredményhirdetés és gálakoncert

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. november 25. vasárnap, 19:30

    Ez az a nap, amikor minden kiderül. A Bartók Világverseny és Fesztivál versenysorozatának második esztendejében járunk, idén a zeneszerzők megmérettetése kerül sorra. A 2017-es hegedűverseny nagy nemzetközi sikere megalapozta a rendezvény világhírét, így a márciusban meghirdetett zeneszerzőversenyre számos ifjú komponista jelentkezett a világ minden tájáról. A jelentkezők számára a zsűritagok személye jelenti talán a legkomolyabb vonzerőt, és a Bartók Világverseny és Fesztivál ebből a szempontból is világszínvonalat jelent: a legnevesebb kortárs zeneszerzők közül Thomas Adès, Chaya Czernowin és Unsuk Chin vállalta, hogy együtt dolgozzon Fekete Gyulával, a Zeneakadémia Zeneszerzés Tanszékének vezetőjével. Andrej Korobejnyikov pedig zongoraművészként járul hozzá a döntéshez, hisz ő más szemszögből látja a pályaműveket: vajon adnak-e lehetőséget a zongoristáknak arra, hogy megmutathassák muzikalitásukat és virtuozitásukat? A gálakoncerten a díjnyertes zongoraműveket kiváló művészeink, Balázs János, Fülei Balázs és Várjon Dénes adják elő.

    Ajánlatunk


    Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Ajánló


    Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi…

    A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016