• Program


    Becsúszó szerelem
    5

    Becsúszó szerelem

    Miután kiderül, hogy Gyula meddő és az örökbefogadás lehetősége is elszáll, Mariann utolsó esélyként megállapodik egy roma lánnyal, Lüszivel, hogy a hamarosan születendő gyermekét magukhoz veszik... Gyulának ettől fogva folyamatosan trükköznie kell, hogy ne bukjon le a rasszista focirajongó barátai előtt.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 4. szerda, 17:00

    Becsúszó szerelem
    magyar vígjáték, 92 perc, 2020
    12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott

    Gyula, az elkötelezett fociultra és felesége, Mariann gyereket szeretnének. Miután kiderül, hogy a férfi meddő és az örökbefogadás lehetősége is elszáll, Mariann utolsó esélyként megállapodik egy roma lánnyal, Lüszivel, hogy a hamarosan születendő gyermekét magukhoz veszik. A terv mindannyiuk életét fenekestül forgatja fel. Gyulának ettől fogva folyamatosan trükköznie kell, hogy ne bukjon le a rasszista focirajongó barátai előtt, a magánélete pedig további nem várt fordulatokat tartogat számára: Ámor nyilai a legváratlanabb helyről találnak a szívébe, humoros helyzetek és erkölcsi dilemmák sora elé állítva hősünket.

    A Becsúszó szerelem Nagy Viktor Oszkár új játékfilmje. Nagy első játékfilmjével, az Apafölddel a nemzetközi kritikusok Gene Moskowitz díját nyerte el a 40. Magyar Filmszemlén. Azt követően számos díjnyertes dokumentumfilmet (Két világ között, Felsőbb parancs, Székely lelemény), valamint a Hivatal című tévéfilmet készítette el. A film főszereplői Ötvös András (Nyitva, #Sohavégetnemérős, Isteni műszak), Thuróczy Szabolcs (Drakulics elvtárs, Aranyélet, Valami Amerika 3, Tiszta szívvel), Stefanovics Angéla (Akik maradtak, Liliom ösvény, Viktória: A zürichi expressz) és Rajkai Zoltán (Alvilág, Aranyélet, Lajkó – Cigány az űrben, 1945). A mellékszerepekben mások mellett Tenki Réka (Nyitva, Testről és lélekről, Seveled, Budapest Noir) és a filmrendező Hajdu Szabolcs (Ernelláék Farkaséknál, Bibliothéque Pascal, Fehér tenyér) is láthatók. A Becsúszó szerelem látványtervezője Kővári Kata, a jelmeztervezője Sinkovics Judit (Foglyok, Testről és lélekről, Valami Amerika 3, Valan – Az angyalok völgye, Toxikoma). A film a Campfilm gyártásában, a Sparks koprodukciójában, a Filmintézet támogatásával készült.

    Szereplők:
    Gyula.............. Ötvös András
    Lüszi............... Gombó Viola Lotti
    Alex................ Thuróczy Szabolcs
    Mariann.......... Stefanovics Angéla
    Arnoldka......... Piller Ádám László
    Prof................. Orosz Ákos
    Máté................ Hajdu Szabolcs
    Wienhofer........ Rajkai Zoltán
    Éva.................. Tenki Réka
    Viola................ Urbanovits Krisztina
    Emese............. Pelsőczy Réka
    Olga................. Nagy Mari
    Aporka............. Berényi Bianka
    orvos................ Derzsi János
    Tatra Kápó....... Szabó Simon

    Rendező: Nagy Viktor Oszkár
    Forgatókönyvírók: Bárány Márton - Nagy Viktor Oszkár

    Ajánlatunk


    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

    Ajánló


    43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

    3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016