• Program


    Békavári Uraság és barátai
    8

    Békavári Uraság és barátai

    Egy ember, ez esetben Varangy változásáról szól a mese. Negatív, majd pozitív irányú változásáról. És a barátairól, Vakondról, Borzról és Vízipatkányról, akik ezt nem tűrik sokáig. Ellenszenvet éreznek iránta, majd összefogva megmentik eltévelyedett barátjukat.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. május 20. szombat, 11:00

    Egy ember, ez esetben Varangy változásáról szól a mese. Negatív, majd pozitív irányú változásáról. És a barátairól, Vakondról, Borzról és Vízipatkányról, akik ezt nem tűrik sokáig. Ellenszenvet éreznek iránta, majd összefogva megmentik eltévelyedett barátjukat. Mellettük ott vannnak a Vad Erdő állatai, a Menyétek, akik Varangy kastélyát és vagyonát is maguknak akarják. Szóval ez a mese a barátságról szól, arról, hogy ha valamelyikünkkel elszalad a ló, mindannyiunk számára egyértelműen rossz irányba téved az élete, kötelességünk figyelmeztetni, és megóvni őt, mielőtt baj történne.

    Szereplők:

    Bábinszki Ágnes
    Bencze Mónika
    Herein János
    Mészáros Pancsa
    Sóvári Csaba Olivér
    Szilner Olivér
    Zádori Szilárd

    Ajánlatunk


    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

    Ajánló


    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016