• Program


    Belau: Colourwave - Lemezbemutató koncert / BTF 2020

    Belau: Colourwave - Lemezbemutató koncert / BTF 2020

    A 2015-ben alapított duó világában az elvágyódó és örökké reményteli hangulat találkozik az aktuális elektronikus zenei alapokkal. Üzenetük egyszerű: próbáljunk meg kiszakadni a hétköznapi nyüzsgésből és igyekezzünk megélni a pillanatot.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. április 18. szombat, 20:00

    A Belau debütáló dala (Island of Promise) 2015 jelen t meg, és rögtön komoly sikereket ért el. Számos filmben, reklámban volt hallható, több hazai portálnál bekerült az év dalai közé. 2016 novemberében jelentették meg The Odyssey című bemutatkozó lemezüket, az album Fonogram-díjat nyert „Az év elektronikus zenei lemeze” kategóriában.

    2019-ben Sophie Barkerrel (Zero7) adtak ki közös dalt, amely komoly nemzetközi rádiós sikert ért el, és olyan meghatározó oldalakon jelent meg, mint a Clash vagy a Line of The Best Fit, illetve a Cafe del Mar playlistje.

    A koncert a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében az A38 Hajóval közös programként a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ szervezésében valósul meg.

    Ajánlatunk


    Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke.

    Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

    Ajánló


    Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016