• Program


    Belmondo plays Beatles

    Belmondo plays Beatles

    A Belmondo plays Beatles project a gombafejűek kezdeti időszakától kezdve sok dalt átdolgozott úgy, hogy az egy mai koncertszínpadon is megállja a helyét. A koncerteken szereplő közismert dalfeldolgozás közötti video installációk, konferálások és spontán zenei játékok még azokat is meggyőzik, akik eddig nem érezték magukat közel ehhez a zenei világhoz.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    A Beatles dalokat természetesen Belmondo slágerekkel fűszerezi meg a zenekar a koncerten.

    Ének, gitár: Czutor Zoltán
    Gitár: Szabó László
    Basszusgitár: Paczári Viktor
    Dob:  Csák Szabolcs

    Ajánlatunk


    Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

    zenés játék két részben

    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

    Ajánló


    19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016