• Program


    BEMUTATÓ - HALLUCINATION • Foundry Dance Theatre

    BEMUTATÓ - HALLUCINATION • Foundry Dance Theatre

    Fundák Kristóf és Fundák-Kaszai Lili országosan, valamint határainkon túl is nagy elismertségnek örvendő koreográfusok. A hazai néptánc művészet legjelentősebb kortárs alkotói pályájuk céljaként tűzték ki, hogy az autentikus néptánc színpadra vitelén túl, a néptánc adta formanyelvet átfogalmazva szóljanak a jelenkor emberéhez.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. július 21. szerda, 19:00

    állat-állat...álmok, vágyak...állatias, primitív állapotok...rítus...mélyen hangolt, evolúciós mozgatórugók...abdomen...félelmeink, szükségleteink, vágyaink...ember-állat...elveszik a ráció...helyet kap az impulzus, az intuíció...a gátak széthasadnak...a lélek eltusolt színei megjelennek...ember-ember...transzállapot...

    Fundák Kristóf és Fundák-Kaszai Lili országosan, valamint határainkon túl is nagy elismertségnek örvendő koreográfusok. A hazai néptánc művészet legjelentősebb kortárs alkotói pályájuk céljaként tűzték ki, hogy az autentikus néptánc színpadra vitelén túl, a néptánc adta formanyelvet átfogalmazva szóljanak a jelenkor emberéhez. Következésképpen, nem csupán műsoraik technikai megvalósítása előremutató, hanem az előadások alapgondolatai is olyan témák köré épülnek, melyek jelentősen meghatározzák a hétköznapi ember életét.

    Az alkotópáros által létrehozott Foundry Dance Theatre célja, hogy egy közösségben lehetőséget teremtsen a különböző ötletekből és nézőpontokból ébredő gondolatok megszületésének, olyan kollektív matériát hozva létre, melynek forrása a különbözőségből fakad.

    A társulat ars poeticája a közös alkotás, a gondolatok öntödében történő nemesítése és összeolvasztása, melyek formába öntéséhez a Kárpát-medencében megtalálható anyanyelvi mozgáskincsre támaszkodnak.

    Ajánlatunk


    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Ajánló


    Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

    Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016