• Program


    BEMUTATÓ - SZERVER • Dabóczi Dávid

    BEMUTATÓ - SZERVER • Dabóczi Dávid

    Az ember körülményeitől függetlenül egész életén át keresi a lehetőséget a szocializálódásra. Korunk technológiája számos eszközt adott a kezünkbe, melyek segítségével elhalmozhatjuk magunkat barátokkal, csupán néhány perc alatt. Néhány kattintással emberek millióival „nézhetünk szembe”. Szeretjük, hiszen kényelmet nyújt a kapcsolatteremtésben, de mitől fog minket megfosztani? Milyen következményekkel jár egy felgyorsult, digitalizált világban élni? Mi történik ha ez hirtelen megszűnik?

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. június 15. szerda, 19:30

    A világ átfordult egy olyan oldalára, amit még az emberek nagy része nem tud helyesen és egészségesen kezelni. Elárasztottak minket lehetőségekkel és mi a bőség zavarában, ezeknek a lehetőségeknek csupán a felszínét vagyunk hajlandóak megpiszkálni, ugranunk kell a következőre, mert az színesebbnek tűnik. A digitális szocializáció magasfokú művelői lettünk. Sokszor már szinte testrészként tekintünk az elektronikus készülékeinkre.

    Milyen lesz az élet amikor egy olyan modern érába lépünk, ahol a személyes, fizikai jelenlét teljesen értékét veszti és megszűnik? Ennek eredményképpen sorra rácsatlakozunk egy digitális hálózatra, szerverre, ahol mi, mint hús-vér emberi lények nem leszünk fontosak, pusztán szolgáltatott adataink lesznek értékesek. Mi történik akkor, amikor levetkőzzük finomhangolt emberi tulajdonságainkat és eljutunk a látás nélküli nézésig, a tudattalan cselekvésig? Mi lenne, ha ez a digitális világ megszűnne? Tudnánk újra barátkozni? Mernénk egymás szemébe nézni? Meg tudnánk fogni egymás kezét? Meg tudnánk szólalni?

     

    Előadók: Bozsányi Liliána, Gyevnár Réka, Ungi Krisztián, Barna Krisztián

    Mentor: Szögi Csaba

    Zeneszerző, hangtechnikus: Mádi László

    Fénytervező, fénytechnikus: Fogarasi Zoltán

    Öltöztető: Dabóczi-Deák Orsolya

    Alkotó: Dabóczi Dávid

     

    Támogatók: Emberi Erőforrások Minisztériuma, Nemzeti Kulturális Alap, Imre Zoltán Program, Nemzeti Táncszínház, SÍN Művészeti Központ, Közép-Európa Táncszínház, Közép-Európa Táncszínház Egyesület

     

    Az előadásban stroboszkóp szerepel.

    Ajánlatunk


    Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

    Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

    Ajánló


    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016