• Program


    Bencs estek - Kulturáltan minden kultúrában - Koncz Veronika protokoll és PR szaktanácsadó előadása

    Bencs estek - Kulturáltan minden kultúrában - Koncz Veronika protokoll és PR szaktanácsadó előadása

    Koncz Veronika protokoll és PR szaktanácsadó nemzetközi, diplomáciai példákkal illusztrált előadásán ezúttal a különböző nemzetek szokásai, az írott és íratlan szabályrendszerek gyakorlati alkalmazásai kerülnek előtérbe. Szó lesz a napjainkban nagy érdeklődést kiváltó, brit királyi családban történt változások protokolláris vonatkozásairól.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 18. kedd, 19:30

    Kulturáltan minden kultúrában

    Koncz Veronika protokoll és PR szaktanácsadó előadása

    A jó modor a kapcsolatok különleges esszenciája, hangulata és időnként sajátos koreográfiája, mely – akár külföldi utainkon is – új távlatokat nyithat meg előttünk. A különböző országokat éppen a sajátosságaik teszik érdekessé és különlegessé. Sokkal magabiztosabbak és sikeresebbek lehetünk mind az üzleti, mind a személyes kapcsolatainkban, ha felkészültek vagyunk, ismerjük és tiszteletben tartjuk a világ országainak különböző szokásait, hagyományait.

    Koncz Veronika protokoll és PR szaktanácsadó nemzetközi, diplomáciai példákkal illusztrált előadásán ezúttal a különböző nemzetek szokásai, az írott és íratlan szabályrendszerek gyakorlati alkalmazásai kerülnek előtérbe. Szó lesz a napjainkban nagy érdeklődést kiváltó, brit királyi családban történt változások protokolláris vonatkozásairól. A női államfők, elnök-és uralkodófeleségek hivatali öltözetének bemutatásán keresztül pedig a hétköznapokban is jól hasznosítható stílustippekkel gazdagodhatnak az érdeklődők.

    Ajánlatunk


    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Ajánló


    Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

    3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016