• Program


    Bencs estek - Többszemközt: Grecsó Krisztiánnal

    Bencs estek - Többszemközt: Grecsó Krisztiánnal

    A Többszemközt estek vendége lesz Grecsó Krisztián, akivel május 21-én, kedden 17.30-tól pályafutásának fontos állomásairól, tematikus estjeinek motivációjáról, a család mint regényszereplő kérdésköréről, és természetesen legújabb kötetéről, a Veráról is beszélget Kováts Dénes a Bencs Villában.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. május 21. kedd, 17:30

    Grecsó Krisztián napjaink egyik legolvasottabb kortárs szerzője, író, költő, szerkesztő, újságíró. Korábban a Bárka folyóirat szerkesztője, a Nők Lapja vezető szerkesztője, a Szépírók Társasága alelnöke volt. 2009-től az Élet és Irodalom próza rovatának szerkesztője.
    A Pletykaanyu c. kötetével (2001) robbant be az irodalomba, alkotó munkásságát számos díjjal ismerték el. A Cigányok c. drámáját (2010) 6 évig játszották a Katona József Színházban Máté Gábor rendezésében. A Mellettem elférsz c. regénye alapján készült
    színdarabot a bécsi Theater Brett mutatta be 2014 tavaszán, Budapesten, a Rózsavölgyi Szalonban játszották. Ő írta Molnár Ferenc A Pál utcai fiúk c. művének színpadi verziójának szövegkönyvét, amit a Vígszínházban nagy sikerrel adnak elő.
    A népszerű író művei közül a 2011-ben megjelent Mellettem elférsz megkapta az év legjobb könyvének járó Aegon Művészeti Díjat. Azóta tucatnyi új kiadást ért meg, már harmincezernél több példány fogyott belőle. Kötetei közül – többek között – nagy siker volt a Harminc év napsütés, a Megyek utánad, a Jelmezbál is. A Vera már megjelenése előtt nagy érdeklődést vonzott, premierje és további könyvbemutatói rendre teltházakat vonzanak.

    A Bencs Villában május 21-én, kedden 17.30-tól Ön is egy izgalmas és érdekes beszélgetés részese lehet!

    Ajánlatunk


    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    Ajánló


    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

    Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016