• Program


    Bencs estek - Többszemközt: Horváth László Attila

    Bencs estek - Többszemközt: Horváth László Attila

    Október 30. 19 óra
    Többszemközt: Horváth László Attila

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. október 30. kedd, 19:00

    Horváth László Attila, a Móricz Zsigmond Színház (többek között) Jászai Mari-díjas művésze lesz Kováts Dénes vendége október 30-án, kedden 19 órától a Bencs Villában a Többszemközt c. sorozat soron következő estjén. Szerepformálásról, szerepálmokról, a színészi lét szépségeiről és nehézségeiről is beszélgetnek majd.
    A színpadon volt már gyilkos bíboros, orvos, tanító, katona, mulató nőnek öltözött sztárja, főpincér, borbély, a fiával egyazon nőbe szerelmes apa, vidéki munkanélküli és grófi inas, Bethlen Gábor, I. Lipót, II. Fülöp, Lear király, Kreón, Sarastro, Peer Gynt, Hanta, és Dani kacsa.
    A Többszemközt című beszélgetős esteken Kováts Dénes élő mélyinterjúi részesei lehetnek az érdeklődők, melyek során a házigazda érdekes és érdemes vendégeket faggat életükről, munkásságukról, nem kerülve ki a nehéz és a humoros helyzeteket, az életpálya csúcsait és mélységeit sem. Így lesz ez Horváth László Attila esetében is, aki 32 éve tagja színházunknak.

    Ajánló


    A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

    2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

    Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016