• Program


    Bende Zsolt Quartet – Cycle of Change

    Bende Zsolt Quartet – Cycle of Change

    Bende Zsolt kvartettje a straight ahead jazz mai kornak megfelelő változatát játssza, nagy meggyőző erővel.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. október 16. szerda, 20:00


    Közreműködik:

    Bende Zsolt - gitár
    Balázs József - zongora
    Orbán György - nagybőgő
    Balázs Elemér - dob

    Történeteik azonnal magával ragadják a hallgató fantáziáját, miközben teljesen emeberközeliek, nagyot mondástól mentesek. A lemez eredeti szerzeményeit a változás és az utazás ihlette, de azt is kihallani belőle, hogy félreérti a változás lényegét, aki nem látja az állandó összetevőket. A gitáros-zeneszerző kiegyensúlyozott, harmonikus egyénisége átüt a témákon, melyek előadásához 2016-ban újjáalakított kvartettje ideális partnernek bizonyult a csúcstechnikájú stúdióban.

    Bende Marosvásárhelyen nevelkedett, Budapesten jegyezte el magát egy életre a jazzel és nemsokára a jazzoktatás fellegvárában, a bostoni Berklee-n kötött ki, ahol kitüntetéssel diplomázott. Azóta Angliában dolgozott a legtöbbet, tanít és turnézik, de a magyar jazzélethez is ezer szállal kötődik. Balázs József zongorista akkordjainak változatos, meleg színei, Orbán György bőgős rohanni ugyanúgy, ahogy álmélkodni is képes sétáló basszusai és a zenekarvezetőként is nagy hírnévre szert tett Balázs Elemér dobos minden hangulatot alátámasztani képes dobolása adják az alapot ahhoz, hogy Bende gördülékeny mesélése, közvetlen, azonnal barátira váltó hangja mindenkihez szólhasson.” (Zipernovszky Kornél kísérőszövege a Bende Zsolt Quartet most megjelenő Cycle of Change című lemezéhez.)


    Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

     

    Ajánlatunk


    Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

    43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

    bohózat két felvonásban

    Ajánló


    Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

    Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016