• Program


    Benkó 80 - emlékkoncert és kiállítás
    2

    Benkó 80 - emlékkoncert és kiállítás

    Fergeteges emlékkoncertre várja a műfaj szerelmeseit a hazai jazzéletben fogalommá vált zenekar, a Benkó Dixieland Band, melyen a zenekar alapító Benkó Sándor emléke és alkotómunkája előtt tisztelegnek és visszatekintenek a BDB több mint 6 évtizedes történetére.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 23. vasárnap, 19:00

    Benkó 80 - emlékkoncert és kiállítás

    A koncerten olyan vendégsztárokkal találkozhat a közönség, mint Molnár Gyula klarinétművész, a Molnár Dixieland Band alapítója és vezetője, aki az esten szólószámokkal tiszteleg majd kollégája és pályatársa emléke előtt, valamint a Four Fathers Énekegyüttes.

    Az esemény különlegessége, hogy színháztermünk aulájában egy kiállításon megtekinthetik a Benkó Sándorhoz kötődő  relikviák gyűjteményét is.

    Benkó Sándor a hazai jazzélet meghatározó és egyúttal kiemelkedő szereplője volt. Zenekarát, a Benkó Dixieland Bandet 1957-ben, még tinédzser korában alapította, majd szisztematikus munkával formálta Magyarország legismertebb dixieland zenekarává. A műfaj elkötelezettjeként együttese nemcsak a hazai színpadokon aratott folyamatosan sikert sok évtizeden keresztül, hanem a nemzetközi porondon is számos alkalommal szerzett elismerést.

    A zenekar tagjai:
    Nagy Iván: harsona, ének, zenekarvezető
    Szalóky Béla: trombita
    Dennert Árpád: klarinét
    Kovacsevics Gábor: dob
    Csikós Miklós: bőgő
    Gáspár Pál: bendzsó
    Nagy Iván: zongora

    Ajánlatunk


    zenés party két részben

    Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

    Ajánló


    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

    Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016