• Program


    Benkó 80 - emlékkoncert és kiállítás
    2

    Benkó 80 - emlékkoncert és kiállítás

    Fergeteges emlékkoncertre várja a műfaj szerelmeseit a hazai jazzéletben fogalommá vált zenekar, a Benkó Dixieland Band, melyen a zenekar alapító Benkó Sándor emléke és alkotómunkája előtt tisztelegnek és visszatekintenek a BDB több mint 6 évtizedes történetére.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 23. vasárnap, 19:00

    Benkó 80 - emlékkoncert és kiállítás

    A koncerten olyan vendégsztárokkal találkozhat a közönség, mint Molnár Gyula klarinétművész, a Molnár Dixieland Band alapítója és vezetője, aki az esten szólószámokkal tiszteleg majd kollégája és pályatársa emléke előtt, valamint a Four Fathers Énekegyüttes.

    Az esemény különlegessége, hogy színháztermünk aulájában egy kiállításon megtekinthetik a Benkó Sándorhoz kötődő  relikviák gyűjteményét is.

    Benkó Sándor a hazai jazzélet meghatározó és egyúttal kiemelkedő szereplője volt. Zenekarát, a Benkó Dixieland Bandet 1957-ben, még tinédzser korában alapította, majd szisztematikus munkával formálta Magyarország legismertebb dixieland zenekarává. A műfaj elkötelezettjeként együttese nemcsak a hazai színpadokon aratott folyamatosan sikert sok évtizeden keresztül, hanem a nemzetközi porondon is számos alkalommal szerzett elismerést.

    A zenekar tagjai:
    Nagy Iván: harsona, ének, zenekarvezető
    Szalóky Béla: trombita
    Dennert Árpád: klarinét
    Kovacsevics Gábor: dob
    Csikós Miklós: bőgő
    Gáspár Pál: bendzsó
    Nagy Iván: zongora

    Ajánlatunk


    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    A "Paris! The Show" egy magával ragadó történetet mesél el a közönségnek, amely Párizs varázslatos városában játszódik.Ez a látványos produkció, amely közvetlenül Franciaországból érkezik, a háború utáni korszak legnagyobb francia dalai előtt tiszteleg.Tartson velünk a Paris The Show előadásán, ahol a zene, a romantika és Párizs szelleme egy felejthetetlen színházi utazásban elevenedik meg.

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Ajánló


    A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

    Helyszín: Mihai Eminescu Kulturális Központ (Strada Nicolae Grigorescu 19, Târgu Mureș 540095, Románia) Kapunyitás: 17:30 Esemény vége: 20:00 (Kiemelt jeggyel:…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016