• Program


  Bereczki Zoltán - Csillagtérkép, Sztárvendég: Radics Gigi

  Bereczki Zoltán - Csillagtérkép, Sztárvendég: Radics Gigi

  Bereczki Zoltán zenekaros nagykoncerttel érkezik augusztusban a Balaton Szabadidő- és Konferencia Központba, amelyen felcsendülnek az előadó legnépszerűbb slágerei. Az este egy izgalmas és egyedi zenei utazást ígér a nézők számára, amely során a művész különleges zenei világába enged bepillantást.

  Bereczki Zoli - Csillagtérkép

  Az énekes ízelítőt ad a Sztárban sztár-ban életre keltett karaktereiből, valamint tiszteleg legnagyobb ikonja, Michael Jackson előtt. Zenekarának tagjaival hosszú évek óta muzsikál.

  A koncert vendége: Radics Gigi.

  Bereczki Zoltán országunk egyik legnépszerűbb előadóművésze, akit profizmusa mellett, sokoldalúsága teszi igazán különlegessé! EMeRTon-díjas színész, arany- és platinalemezes, valamint Fonogram díjas énekes, s mindezek mellett zenei producerként is ismerheti a közönség. A Sztárban Sztár első évadának győztese, majd a második, harmadik szériának szakmai zsűritagja.

  Kivételes tehetségét énektanára, Toldy Mária ismerte fel. 2001-ben végzett a Színház és Filmművészeti Főiskola operett-musical tanszakán, és ugyanebben az évben megjelent első szólólemeze is Száz év címmel. Számos zenés tv produkcióban vett részt: többek között fellépett a Magyar Televízió ,,Csináljuk a fesztivált” című műsorában, amelynek egyik sorozatát megnyerte, részt vett a TV2 ,,A nagy duett” című show-ban, 2012-ben pedig felkérték a Megasztár 6 egyik zsűritagjának is.

  Közreműködők:
  Balog László – dob
  Bubenyák Zoltán – zongora
  Csiszár Ferenc – gitár
  Studniczky László – basszusgitár
  Kiss Enci – vokál
  Lengyel Johanna – vokál

  Ajánló


  A Székesfehérvári Balett Színház bemutatóján Aladdin és Jázmin hercegnő várja az óvodásokat és…

  Főhősük, Babaróka a történet kezdetén hároméves, és éppen óvodába (vagy ahogy Rókáéknál mondani…

  Margit Auer: Mágikus állatok iskolája Milyen érzés lenne, ha lenne egy saját, csakis…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016