• Program


    Binder Quartet: Blumenseele - lemezbemutató koncert

    Binder Quartet: Blumenseele - lemezbemutató koncert

    Bluemnseele

    Binder Károly – zongora
    Borbély Mihály – szaxofon, tárogató, klarinét
    Fonay Tibor – nagybőgő
    Hidász Tamás – dob

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 18. csütörtök, 17:00

    A Blumenseele Binder Károly mélyen lírai  ugyanakkor optimizmussal teli izgalmas ritmusokkal hangulatokkal érzelmekkel telített, kitűnő hangszerelésben megszólaló lemeze. A darabok mélyen ihletett, kitűnő kompozíciók, melyek a szerző zenei és kompozíciós sokoldalúságáról és jártasságáról szólnak. A művekben a klasszikus zene a jazz muzsika és a népzene is megjelenik izgalmas és virtuóz formákban  úgy a kompozíciókban, mint az előadásukban is. A Májustánc páratlan ritmusokkal tűzdelt népzenei ihletettségű sodró erejű darab. A Hajnali ringató csupa finomság 5/4 es lüktetésű gyönyörű téma átölelő bőgő hangokkal és szárnyaló szólókkal. Az Idő Virágai a legösszetetteb darab, melyben a klasszikus zongorajáték felvillanásai mellett kitűnő jazz szólókat hallhatunk. Az Óvó szárnyaidon című darab közepén izgalmas 7/4 es basszusklarinét  és kítűnő dob szóló kergeti egymást, hogy utána valóban szárnyra keljünk. A címadó Blumenseele kompozíció méltó összefoglalása mindannak a színes, hangulatokban és érzelmekben gazdag zenei anyagnak, melyek előtte felcsendűlnek és magunkkal viszünk odabentre...

     

    Május Tánc / May Dance  

    Hajnali Ringató / Rocking at down   

    Óvó szárnyaidon / Guarding your Wings 

    Az idő virágai / Flowers of The Time  

    Sehol sem vagyok / I am nowhere to be found 

    Blumenseele 

    Ajánlatunk


    Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

    A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

    Ajánló


    Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016