• Program


    Bő szekund

    Bő szekund

    A muzsika megannyi területén otthonosan mozgó zenetörténész-konferanszié Bősze Ádám pedig nem volt rest, hogy előálljon egy újabb műsorral, s virtuózan mozogva a televíziós és rádiós műsorok, az antikváriusi teendők és például a Pannon Filharmonikusoknál indított, népszerű zenei élményprogramok között, idén áprilisban megszületett a BŐ SZEKUND.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 23. hétfő, 19:00

    ,,Hogy országos Bősze várható, az már azért is örömteli újság, mert ez a standup-est jó. Jó, mert másfél óráig nem unatkozunk” – írta Bősze Ádám első, #szeretnekahallgatók című standup műsoráról Csabai Máté kritikus.
    A sziporkázóan jó hangulatú show kedélyjavító és lélekfrissítő hatása már végigsöpört hazánkon Debrecen, Szeged, Kőszeg, Pécs, Miskolc, Sopron, Székesfehérvár, Budapest és Kaposvár érintésével, s a siker folytatást követelt! A muzsika megannyi területén otthonosan mozgó zenetörténész-konferanszié Bősze Ádám pedig nem volt rest, hogy előálljon egy újabb műsorral, s virtuózan mozogva a televíziós és rádiós műsorok, az antikváriusi teendők és például a Pannon Filharmonikusoknál indított, népszerű zenei élményprogramok között, idén áprilisban megszületett a BŐ SZEKUND. A második standup-show, amelynek budapesti premierje tavasszal a MOMKult nagyszínpadán volt, 2019. szeptember 23-án 19 órakor pedig a Pécsi Harmadik Színházban lesz látható. A tartalom teljesen új, a formátum viszont semmit nem változik: bő egyórás, szünet nélküli szórakozásra van kilátás – ígéri a Bartók Rádió műsorvezetője.

    Ajánlatunk


    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

    Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a Fesztiválzenekarnak köszönhetően a Midnight Music azóta az egyik legjobb és legnépszerűbb program lett azok körében, akik fogékonyak a kultúrára, de nem szeretik a hagyományos hangversenyek kötöttségeit.

    Ajánló


    Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

    Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016