• Program


    Borbély Műhely jazzklub, feat. Eastern Boundary Quartet (USA-H)

    Borbély Műhely jazzklub, feat. Eastern Boundary Quartet (USA-H)

    A New York-i avantgarde zene jelentős párosának találkozása a közép-kelet-európai lüktetéssel, a hazai etno-jazz műfaj két erőteljes egyéniségével. Koncertjeiken saját szerzeményeiket hallhatjuk szabad rögtönzésekkel társítva, zenei gondolatok határokon átívelő párbeszédét, az improvizáció egybekovácsoló erejével.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. december 10. kedd, 19:30

    Eastern Boundary Quartet (USA, H)

    19:30 Borbély Műhely
    20:45 Eastern Boundary Quartet
    21:30 BM & EBQ j a m s e s s i o n

    EASTERN BOUNDARY QUARTET
    Borbély Mihály – szaxofon, tárogató, basszusklarinét
    Michael Jefry Stevens – zongora
    Joe Fonda – nagybőgő
    Bágyi Balázs - dob

    A New York-i avantgarde zene jelentős párosának találkozása a közép-kelet-európai lüktetéssel, a hazai etno-jazz műfaj két erőteljes egyéniségével. Koncertjeiken saját szerzeményeiket hallhatjuk szabad rögtönzésekkel társítva, zenei gondolatok határokon átívelő párbeszédét, az improvizáció egybekovácsoló erejével. A 2007 óta működő, Európa és az Egyesült Államok számos színpadán koncertező zenekar eddig négy lemezt jelentetett meg, az együttes tagjai az improvizáció igazi mesterei, produkciójuk ereje, zenei mondanivalója élőben tud igazán kiteljesedni. Számos alkalommal turnéztak Európában és az Egyesült Államokban.

    „Érdekes/érdemes megfigyelni, hogy a négy erős egyéniséggel bíró, karakteres muzsikus milyen fantasztikusan tud és akar igazodni, idomulni társaihoz! Azt gondolom, ez az Eastern Boundary Quartet igazi ’titkos fegyvere’, mellyel mindenhol hatalmas sikereket érnek el, jogosan!” (JazzMa)


    Ajánlatunk


    Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

    Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek a helyzetükkel? Mi történik, ha a megannyi dolgozat javítása vagy az iskolai kirándulás kihat a pedagógus magánéletére?

    Ajánló


    A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

    „Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016