• Program


    Borbély Műhely jazzklub, feat. Eastern Boundary Quartet (USA-H)

    Borbély Műhely jazzklub, feat. Eastern Boundary Quartet (USA-H)

    A New York-i avantgarde zene jelentős párosának találkozása a közép-kelet-európai lüktetéssel, a hazai etno-jazz műfaj két erőteljes egyéniségével. Koncertjeiken saját szerzeményeiket hallhatjuk szabad rögtönzésekkel társítva, zenei gondolatok határokon átívelő párbeszédét, az improvizáció egybekovácsoló erejével.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. december 10. kedd, 19:30

    Eastern Boundary Quartet (USA, H)

    19:30 Borbély Műhely
    20:45 Eastern Boundary Quartet
    21:30 BM & EBQ j a m s e s s i o n

    EASTERN BOUNDARY QUARTET
    Borbély Mihály – szaxofon, tárogató, basszusklarinét
    Michael Jefry Stevens – zongora
    Joe Fonda – nagybőgő
    Bágyi Balázs - dob

    A New York-i avantgarde zene jelentős párosának találkozása a közép-kelet-európai lüktetéssel, a hazai etno-jazz műfaj két erőteljes egyéniségével. Koncertjeiken saját szerzeményeiket hallhatjuk szabad rögtönzésekkel társítva, zenei gondolatok határokon átívelő párbeszédét, az improvizáció egybekovácsoló erejével. A 2007 óta működő, Európa és az Egyesült Államok számos színpadán koncertező zenekar eddig négy lemezt jelentetett meg, az együttes tagjai az improvizáció igazi mesterei, produkciójuk ereje, zenei mondanivalója élőben tud igazán kiteljesedni. Számos alkalommal turnéztak Európában és az Egyesült Államokban.

    „Érdekes/érdemes megfigyelni, hogy a négy erős egyéniséggel bíró, karakteres muzsikus milyen fantasztikusan tud és akar igazodni, idomulni társaihoz! Azt gondolom, ez az Eastern Boundary Quartet igazi ’titkos fegyvere’, mellyel mindenhol hatalmas sikereket érnek el, jogosan!” (JazzMa)


    Ajánlatunk


    Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

    Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

    Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

    Ajánló


    Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

    A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016