• Program


  Borból lett művészet: Dragomán György és a Villányi Cabernet Sauvignon

  Borból lett művészet: Dragomán György és a Villányi Cabernet Sauvignon

  A Borból lett művészet egy különleges felolvasóest-sorozat. Hét alkalom, hét szerző, hét mű, hét bor. Mert minden palack egy külön történet. A mai est vendége Dragomán György író, valamint Debreczeni Mónika, a Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet birtokigazgatója.
   több

  „Amikor felnéznek, a szótlan erdész már ott ül velük, az asztal túlsó oldalán. Poharat tol eléjük, bort tölt, nekik is, magának is. Bólintanak, isznak, a szótlan erdész leteszi a poharat, halkan, elégedetten sóhajt egyet, végigsimít a malomkő mohás testén.”

  A Vylyan Pincészet hét kortárs magyar írót és költőt kért fel arra, hogy merítsenek ihletet prémium boraikból. Az így született versek és novellák esszenciájából művészi rajzokat varázsolt az alkotó kéz, amelyek immár címkék formájában ékesítik a borospalackokat.

  A Borból lett művészet egy különleges felolvasóest-sorozat. Hét alkalom, hét szerző, hét mű, hét bor. Mert minden palack egy külön történet.

  A mai est vendége Dragomán György író, valamint Debreczeni Mónika, a Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet birtokigazgatója.
  Beszélgetőtárs: Juhász Anna irodalmár
  Közreműködik: Seress Zoltán színművész.

  Jegytípusok:
  Kóstoló: részvétel az esten és egy pohár bor
  Borbarát: részvétel az esten, egy pohár bor, valamint egy palack művészi címkés Vylyan Villányi Cabernet Sauvignon, amit a helyszínen lehetőség lesz dedikáltatni a szerzővel

  Ajánló


  Az előadást durva szavak és erős hanghatások miatt 16 éven aluliak számára nem…

  A világ legnépszerűbb krimi-vígjátékában a nézők vezetik, befolyásolják és irányítják a nyomozást.

  Mondj Igen-t a hétvégére és gyere el a Papp László Budapest Sportarénába, ahol…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016