• Program


    BorHarmóniák - Testvérek Közt - az est előadói Frittmann János, Czutor Zoltán és Czutor Anett
    3

    BorHarmóniák - Testvérek Közt - az est előadói Frittmann János, Czutor Zoltán és Czutor Anett

    A magyar borvilág klasszikusaival és új szereplőivel találkozhatnak, akik a saját borválogatásaikat mutatják be. Hozzájuk társulnak ismert zenészek, művészek, művésztanárok különleges, egyedi ízt adva egy-egy estéhez.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 26. csütörtök, 19:00

    BorHarmóniák
    Kóstoló minőségi borokból és kultúrából

    A BorHarmóniák sorozattal egy-egy kellemes estére hívjuk mindazokat, akik a magyar minőségi borok, készítőik és szakértőik megismerésén túl minőségi kulturális élményre is vágynak.
    Mit kínálunk?
    A magyar borvilág klasszikusaival és új szereplőivel találkozhatnak, akik a saját borválogatásaikat mutatják be. Hozzájuk társulnak ismert zenészek, művészek, művésztanárok különleges, egyedi ízt adva egy-egy estéhez.

    2019. szeptember 26.,csütörtök – 19.00-22.00
    Testvérek közt

    Az est előadói:

    Frittmann János, valamint Czutor Zoltán és Czutor Anett

    A Fritmann István és János testvérpár által alapított soltvadkerti Frittmann Borászat borait kóstolhatjuk ezen az estén, amelyen Frittmann János borász személyesen mutatja be kiváló borválogatását.

    Alföldi borászként elsőként Frittmann János kapta meg az „Év Bortermelője” megtisztelő címet 2007-ben, amely áttörést jelentett a Kunsági borvidék életében. Az egyik legrangosabb hazai szakmai elismerést, az Év Pincészete díjat borászatuk 2015-ben nyerte el.

    Mindig is elsődleges céljuk volt, hogy a térség kiemelt minőségű, legjobb szőlőfajtáiból állítsák elő boraikat. A fehér és rosé borok nagy része reduktív technológiával készül, aminek következtében gyümölcsösek és üdék. Az ezerjójuk készül fahordós változatban is. Ez a régi magyar szőlőfajta városuk fő fajtája, zászlós bora. A Cserszegi Fűszeres és Irsai Olivér, Generosa egyre népszerűbb hungaricum fajták, mindkettőnek finom muskotályos illata és íze van.

    Az est borsora:           
    Generosa
    Irsai Olivér
    Rosé cuvée
    Ezerjó fahordós
    Merlot
    Cabernet Sauvignon – Franc
     
    Czutor Zoltán és Czutor Anett előadóművész testvérpár akusztikus koncertje

    Czutor Zoltán, a Nyers és a Belmondo zenekarok gitáros- énekes frontembere és húga, Czutor Anett, a Honeybeast egykori énekesnője erre az estére kedvenc dalaikat hozzák el.

     

    Ajánlatunk


    A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

    Ajánló


    A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016