• Program


    Boribon

    Boribon

    Ismeritek őt? Persze. Hisz szinte mindannyiónk barátja volt kiskorában. Ott lakik a könyvespolcokon. De most, bámböri, bom-bom, kilép a könyvlapokról Annipannival és a többi barátjával együtt, hogy gyerekszoba illattal töltse be a Harlekin Bábszínház nézőterét.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. április 23. vasárnap, 10:30

    BORIBON
    zenés bábjáték

    Léteznek a világban mackók minden mennyiségben: apró, gombszemű alvós plüssök, nagymamától örökölt kopott bundások, csacsi, öreg medvék, örökmozgó brummogók; sokfélék. Egy a közös bennük: ölelgetni, dédelgetni, szeretni való, lélekkel telített játékfigurák. Vagy inkább esendő, bájos gyermekek? Ki tudja. Ezek is, azok is. Miként Marék Veronika örökké szeretni való mackója, Boribon.

    Ajánlatunk


    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Ajánló


    Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016