• Program


    Boszorkányok a Bármi utcából

    Boszorkányok a Bármi utcából

    Dániel András mulatságos és szó szerint elbűvölő mesecsokra nem messzire repíti a közönséget, csak ide a Bármi utcába, ahol minden hétköznapi dolog bonyolulttá válik, ám egyszerűen megoldható. Sokszor még varázslat sem kell hozzá. Csak fantázia, sütnivaló - és persze egy csipetnyi szeretet.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. június 5. szerda, 15:00

    Dániel András:
    BOSZORKÁNYOK A BÁRMI UTCÁBÓL
    mesejáték

    A színpadi változatot írta: Szőke Andrea
    a Gárdonyi Géza Színház és a Babszem Jankó Gyermekszínház koprodukciója

    Szerinted képes eltévedni egy felhő? Tudod, mit kell tenned, ha összekeverednek a hét napjai? Mit gondolsz, meg lehet tanítani a legyeket beszélni? Azt mondod, fogalmad sincs? Akkor ideje, hogy bekopogj Matild és Margaréta, a két boszorkány fura lakóktól hangos otthonába! A róluk és mindennapjaikról szóló mozgalmas meséből azt is megtudhatod, miért felesleges porszívót vásárolni, mennyire veszélyes dolog a tortasütés, s hogy mitévő legyél, ha egy napon beköltözik hozzád az Unalom...
    Dániel András kortárs meseíró igazán ért a gyerekek nyelvén. A mulatságos és szó szerint elbűvölő mesecsokra nem messzire repíti a közönséget, csak ide a Bármi utcába, ahol minden hétköznapi dolog bonyolulttá válik, ám egyszerűen megoldható. Sokszor még varázslat sem kell hozzá. Csak fantázia, sütnivaló - és persze egy csipetnyi szeretet.
    A lehetetlenül fura figurák kacagtató és elgondolkodtató történetfüzére friss szellemmel átszőtt üde színfolt a magyar gyermekirodalom színpompás palettáján. Érthető, érezhető, szerethető... mai!
    A vérbő humorral és sziporkázó nyelvi játékokkal átszőtt bájos mesejáték a nagy sikerű könyv alapján „varázsolódik" színpadra Szőke Andrea átiratában.

    A görbekéményű, málladozó, időtlen idők óta lakatlannak tűnő,
    ütött-kopott, repedezett falú, pókhálós ház lakói:
    BABÓCSAI RÉKA
    FEHÉR ISTVÁN
    KASCSÁK DÓRA
    KLEPÁCS ANDREA
    REITER ZOLTÁN
    SATA ÁRPÁD
    SZÉL ANIKÓ
    SZŐKE ANDREA

     
    Díszlet: DÓSA CSILLA                      
    Jelmez: KOVÁCS TÍMEA
    Ügyelő: UJHELYI RÉKA                        
    Súgó: SZECSKÓ ANDREA
    Rendezőasszisztens: IVÁDY ERIKA
    Rendező:BARÁTH ZOLTÁN


    Bemutató: 2019.02.14.


    Ajánlatunk


    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    6+ Bemutató: 2024.05.11.

    Ajánló


    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016