• Program


    Bozsik Yvette Társulat: Varázscirkusz
    2

    Bozsik Yvette Társulat: Varázscirkusz

    A szereplők neve sokaknak ismerős Mozart talán legkedveltebb operájából, A varázsfuvolából, de hogy ezúttal soha nem látott trükköket és mutatványokat látunk a Bozsik Yvette Társulat sokoldalú művészeitől, az egészen biztos: újra itt a Varázscirkusz!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. március 26. vasárnap, 15:00

    Bozsik Yvette Társulat: Varázscirkusz
    Táncjáték gyerekeknek - Mozart A varázsfuvola című operája alapján

    Korosztály: 5-12 év

    Te már hallottál az állatidomár Éj királynőjéről? És a légtornász Taminóról? De az eseményekbe minduntalan beavatkozó kétbalkezes bohócról, Papagenóról, vagy cserfes kedveséről, a kötéltáncos Papagenáról már egészen biztosan meséltek a szüleid... A szereplők neve sokaknak ismerős Mozart talán legkedveltebb operájából, A varázsfuvolából, de hogy ezúttal soha nem látott trükköket és mutatványokat látunk a Bozsik Yvette Társulat sokoldalú művészeitől, az egészen biztos: újra itt a Varázscirkusz!

    Kereken másfél évtizede, 2007-ben mutatta be először a Bozsik Yvette Társulat A varázsfuvola látványos, emberpróbáló akcióit továbbgondoló, szigorúan a gyerekek képzeletére és gondolkodására szabott verzióját, a cirkusz egyszerre mágikus és titokzatos közegébe elképzelt Varázscirkuszt. Nem kell fejszámoló művésznek lennünk ahhoz, hogy rájöjjünk: azok a fiatalok, akik akkor ámulva nézték a táncművészek által bemutatott cirkuszi trükköket, ma már a saját gyerekeiket hozzák magukkal a színházba, hogy ők is könnyed, mégis színvonalas és szórakoztató bevezetést kapjanak az előadás akrobatikus világába. A Kossuth-díjas rendező-koreográfus, Bozsik Yvette részben új szereposztásban, új elemekkel feldúsítva veszi most elő a régi sikerdarabot: a történet szerint az utazó vándorcirkusz tagjai Sarastro, a nagy varázsló palotájában kapnak fellépési lehetőséget. Ők persze minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy kedvében járjanak ennek a fura alaknak, aki azonban a fiatal szerelmeseket újabb és újabb próbatételek és kihívások elé állítja. Sarastro mindent bevet: az akciódús történetben a varázsló átváltoztatja a szereplőket, akik mintha torz tükörképükkel szembesülnének a pazar látványvilágú színpadon, de az Éj királynője felveszi vele a harcot...

    Előadják:
    a Bozsik Yvette Társulat és vendégtáncosai

    Alkotók:
    díszlet: Khell Zsolt, Vati Tamás
    jelmez: Berzsenyi Krisztina
    fény: Pető József
    kreatív producer: Iványi Marcell
    koreográfus-asszisztens: Soós Erika
    rendező-koreográfus: Bozsik Yvette

    Rendező: Müpa

    Ajánlatunk


    “Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

    Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016