• Program


    Brémai muzsikusok
    6

    Brémai muzsikusok

    A Brémai muzsikusok című mesében minden adva van, amivel közös játékká tud varázsolódni az együtt elröppenő idő: igazságtevő és bátor beszélő háziállatok meg gonosz és félelmetes rablók..
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. december 27. szerda, 15:00

    Grimm testvérek meséje alapján: A Brémai muzsikusok
    zenés mesejáték
    Bemutató: 2022. szeptember 23.

    Rettentő hálás dolog óvodásoknak mesélni, hiszen az a lelkes figyelem, amivel jelen tudnak lenni, az alapvetően határozza meg a gyermek és a színház viszonyát. Reakcióik mindig zsigeriek, az öröm csodálatosan harsány tud lenni, ahogy a félelemmel való viszonyukat se rejtik sose véka alá. Ezért aztán mindig nagy felelősség is nekik színházat játszani. Akárcsak darabot választani ehhez a játékhoz: a Brémai muzsikusok című mesében minden adva van, amivel közös játékká tud varázsolódni az együtt elröppenő idő: igazságtevő és bátor beszélő háziállatok meg gonosz és félelmetes rablók. Mi mindent megteszünk, hogy mindenki megkapja, ami neki jár, már csak az ovisok kellenek majd hozzá, hogy igazán jó legyen a móka.

    Szereposztás
    Gazdasszony, Rablókirálynő, Mesélő..................... Szabó Nikolett  / Tóth Molnár Ildikó
    Paganíni a szamár.................................................. Serf Egyed
    Waugner a kutya..................................................... Kósa Béla
    Cicaldi a macska..................................................... Csonka Ibolya
    Kakarúzó a kakas................................................... Szvath Tamás

    Korrepetítor: Várfalvi-Fodor Éva
    Díszlettervező: Kiss István
    Jelmeztervező: Cselényi Nóra
    Világítástervező: Memlaur Imre
    Szcenikai vezető: Szalai József
    súgó: Sipos Kata
    ügyelő-segédrendező: Kocsmáros Vivien

    Rendező: Sarkadi Kiss János

    Ajánlatunk


    A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    Ajánló


    A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

    Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016