• Program


    Brian Tracy & Szabó Péter: IDŐ=ÉLET / egész napos konferencia

    Brian Tracy & Szabó Péter: IDŐ=ÉLET / egész napos konferencia

    A világhírű előadó várva várt visszatérése Magyarországra! Brian Tracy és Szabó Péter az időgazdálkodás és időmenedzsment témájában tartanak egész napos konferenciát decemberben, ahol nemcsak az idővel való mindennapi, praktikus bánásmódot sajátíthatjuk el, de megismerhetjük az időről való gondolkodás egy másfajta megközelítését is.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. december 1. vasárnap, 10:00

    A VIP jegy az alábbi többletszolgáltatásokat tartalmazza: dedikálás és közös fotó lehetősége az előadókkal, bekészítés a szünetekben, soron kívüli beengedés.

    Ajánlatunk


    A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    Ajánló


    Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016