• Program


  Bródy János - Tudod, én ott voltam

  Bródy János - Tudod, én ott voltam

  Bródy János Az Illés szekerén és a Ráadás című lemezek sikere után most új zenekarával készül Budapest legjobb akusztikájú hangversenytermében egy különleges koncertre, amelyen dallamokban őrzött közös emlékeinket idézi fel.

  Bródy János a hatvanas évek óta jelen van a magyar zenei életben, az Illés és a Fonográf zenekarban töltött legendás idők után szerzeményeivel már több évtizede a saját útját járja. A Kossuth- és Liszt-díjas művész hű krónikása fordulatokban és ismétlődésekben gazdag hazai történelmünknek, és következetes képviselője az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatában elfogadott közös értékeknek. Bródy János máig hűséges maradt önmagához: nyolc önálló nagylemez és aktualitásukat ma sem vesztő, örökzöld dalok bizonyítják, hogy szerzői és előadói tehetségével hitelesen és mindenki által érthető módon fogalmazza meg nemzedékének álmait és csalódásait. A könnyűzene gyorsan forgó színpadán a legendás művész megmaradt örök Tininek, aki dalokba fordult költészetével elvarázsolja, s a rá jellemző iróniával kijózanítja a szebb és igazságosabb világról álmodókat.
  Tudod, én ott voltam című kétórás koncertjén a művész ismét megosztja velünk zenében megfogalmazott véleményét szerelemről, barátságról, küzdelemről, szabadságról, magánéletről, köztársaságról. A jól ismert dalok mellett legújabb szerzeményei is szerepelnek a gondosan összeállított programban, amely remélhetően ezúttal sem fog csalódást okozni a Bródy-dalok rajongóinak.

  Bródy János - ének, gitár

  Közreműködők:
  gitár - Kirschner Péter
  hegedű, vokál - Tóth Dóra Lilla
  zongora, vokál - Bakos Zita
  vokál - Baka Rebeka
  basszusgitár - Winterverber Csaba
  tangóharmonika - Szász Szabolcs
  dob - Mozsik Imre

  Ajánló


  Az évtizedek elteltével is széles körben ismert és kedvelt ABBA együttes örökzöld slágereit…

  Corie, ez a sugárzóan gyönyörű, ifjú feleség maga az imádnivaló bolondság, a varázslatos…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016