• Program


    Buborék háború Normafán
    3

    Buborék háború Normafán

    Négy évszakos hadjárat a csapatért! - Az új csapatépítési tematika egy játékos,látszólag vicces, ugyanakkor nagyon komoly stratégiai gondolkodást igénylő projekt.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Négy évszakos hadjárat a csapatért! - Az új csapatépítési tematika egy játékos,látszólag vicces, ugyanakkor nagyon komoly stratégiai gondolkodást igénylő projekt. A 60-90 perces menetek során a játékosoknak különleges körülmények között kell odafigyelni társaikra és megállniuk helyüket. A buborék, amelyet a játékosok magukra öltenek, megakadályozza a közvetlen kommunikációt. A verbális kommunikáció helyét a gesztusok, a metanyelv veszi át. Hogyan közvetíthető az információ úgy, hogy nem a beszéd a legfontosabb közlési mód? Hogyan tudnak a csapattagok egyszerre saját magukra, csapattársaikra, az ellenfélre és a végrehajtandó feladatra is figyelni a különleges körülmények között? Kizárólag csoportoknak szervezzük.


    1. Adj, kiráky, katonát!
    Az Adj király katonát klasszikus játék ötletére épített játékban kézfogás nélkül kell zárni a falat, hogy az ellenfél ne tudjon áttörni rajta.
     
    2. Légvár, vagy buborék?
    Az ügyességre építő játékban, hamar kiderül ki az, aki csak a levegőbe beszél, aki légvárat épít, de nem tud megfelelni a csapatkövetelményeknek. A komolyság itt nem tényező. A csapattagok bukfencet, agy fejen állást kell, hogy bemutassanak. A légvárépítők büntető feladatokat hajtanak végre. Megmutathatják, hogyan megy a bukfenc, vagy a tigrisugrás!

    3. Buborék bowling
    Az ellenfél csapata feláll, mint a bábuk, a másik csapatnak van két „gurítása” (meghatározott távolságról, meghatározott sávban közéjük fut).  Hányat borít fel? Tarol? Nem csak az erő, a taktika is számít!

    4. Bubi buborék
    Ebben a játékban kiderül, ki lesz a Joker a csapatban. A szumo bajnokságot imitáló játékban minden csapat meghatározott számú tagot delegál, akik összemérik erejüket. Az győz, aki felülkerekedik. Győzelmével ő lesz a csapat aduásza!

     

    A voucher (ajándékkártya) vásárlátó számított 1 évig érvényes.

    Csoportoknak, kisebb társaságoknak ajánljuk!
    Helyszín: Normafa - Anna rét
    Létszám: 8-30 fő

    Ajánlatunk


    elkafkásodás két részben

    Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

    Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

    Ajánló


    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016