• Program


    Budafoki Dohnányi Zenekar-FILMHARMONIKUSOK

    Budafoki Dohnányi Zenekar-FILMHARMONIKUSOK

    Az örök klasszikusoktól a legújabb díjnyertesekig, a megunhatatlan zenéktől, az Oscar-díjas hangokig – az idei Zempléni Fesztivál szuper-koncertjén bejárjuk a filmzenék birodalmát.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 17. szombat, 20:00

    Különös aktualitása mindennek, hogy 140 éve a tokaj-hegyaljai Tolcsván született a későbbi világhírű amerikai filmgyáros-producer, William Fox. Elsőként ő vezette be a hangosfilmet, ezzel is erősítve a filmzenének a cselekmény bonyolításához hozzáadott hatását.
    Őrá is emlékezve, ám a szórakoztató, minőségi zenélést szem előtt tartva szólalnak meg a filmtörténet legkedveltebb, blockbuster, azaz kasszasikert hozó alkotásainak zenéi.
    A látványt a több mint 200 kórista és zenész mellett egy hatalmas kivetítő is szolgálja, amin az élő zenével összhangban peregnek majd a filmkockák.

    A zenéket szerezték: Ennio Morricone, John Williams, és még sokan mások!

    Mire a nagy égi vászon is elsötétedik, minden kiderül!


    Budapesti Akadémiai Kórustársaság
    Budafoki Dohnányi Zenekar

    Vezényel: Hollerung Gábor

    Ajánlatunk


    A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Ajánló


    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016