• Program


    Budapest Jazz Orchestra - Col Legno: A Duna

    Budapest Jazz Orchestra - Col Legno: A Duna

    A zeneszerző, Col Legno a Duna szerelmeseként több szempontból közelítve mutatja be legnagyobb folyamunkat.
    Baján, az egykori Duna főág vízi színpadán tartott sikeres ősbemutatón a Budapest Jazz Orchestra volt a zeneszerző partnere, ahogyan ezen a koncerten is, amelyből lemez készül.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. november 26. csütörtök, 19:00

    Budapest Jazz Orchestra - Col Legno: A Duna

    A zeneszerző, Col Legno a Duna szerelmeseként több szempontból közelítve mutatja be legnagyobb folyamunkat. A swing korszaktól a modern megszólalásokig széles skálán mozgó big band alkotásban gyönyörű hidak, jégtörő hajók, vízparti padok, tragikus áldozatok, jellegzetes állatok, egykori hajómalmok, pusztító árvizek, érdekes legendák, sorsdöntő csaták, szennyező anyagok, szent helyek, vízi növények, természeti jelenségek, ókori maradványok és lenyűgöző panorámák elevenednek meg.

    Baján, az egykori Duna főág vízi színpadán tartott sikeres ősbemutatón a Budapest Jazz Orchestra volt a zeneszerző partnere, ahogyan ezen a koncerten is, amelyből lemez készül. Col Legno: A Duna.

                                                                                   
    Fotó: Kelemen Áron                                                                                          
    Legfőbb támogató: Nemzeti Kulturális Alap

    Ajánlatunk


    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

    zenés átirat két részben

    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    Ajánló


    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

    Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016